Profesně jsem se začal věnovat pivovarství po absolvování Vysoké školy chemickotechnologické v roce 1985, nejprve jako podsládek pivovaru v Lounech, později jsem postoupil na pozici sládka. Po pár dalších letech jsem pracoval už jako vrchní sládek ve společnosti Drinks Union, zde jsem měl na starost celkem čtyři pivovary.
V roce 2005 jsem se rozhodl opustit Drinks Union a přijmout nabídku na ředitele Pivovaru Rohozec. Pivovar byl v té době technicky i stavebně ve špatném stavu a produkce byla zhruba na 20% možné výrobní kapacity. Rohozecké pivo mělo silně pošramocenou pověst a sudy už neodebírala téměř žádná restaurace ani hospoda. Obecně byl pivovar zastaralý. Potřebné investice do strojního a technologického vybavení zde neproběhly více než dvacet let. Bylo potřeba udělat radikální změny a přistoupit k postupné modernizaci pivovaru. Ta probíhá v podstatě dodnes.
V roce 2011 jsme zrekonstruovali srdce pivovaru – varnu. Následovala rekonstrukce ležáckých sklepů a spilky. Dále jsme vystavěli nový expediční sklad a nezapomněli ani na odpovědnost k životnímu prostředí rekonstrukcí parní kotelny a veškerých rozvodů páry. Kotle s několikastupňovým odlučováním škodlivin tak splňují i ty nejpřísnější ekologické limity. V roce 2020 proběhla přestavba zámečku, v prvním patře sídlí administrativa pivovaru a v přízemí funguje nová Rohozecká Restaurace.